038 303 21 81

Diensten

Brouwer bureau Bouwkunde verzorgt jouw project van A tot Z. Samen met jou wordt het ontwerp en de bouwkundige tekeningen voor jouw nieuwbouw, verbouw of bedrijfsgebouw gerealiseerd. Dit doen wij voor zowel particulieren, bedrijven en aannemers in de woning- en utiliteitsbouw. Alles wat wij maken is maatwerk.

Bouwkundig ontwerp

Het vertalen van jouw wensen en idee├źn naar een ruimtelijk ontwerp is wat wij onder bouwkundig ontwerp verstaan. We inventariseren jouw wensen, we kijken naar ruimtelijke voorwaarden en maken van deze gegevens een ontwerp wat bij jouw plannen past.

Bouwkundig ontwerp

Bouwkundig tekenwerk

De ontwerptekeningen worden uitgewerkt in bouwkundige tekeningen die de basis geeft voor de engineering en het aanvragen van de benodigde vergunningen.

Bouwkundig tekenwerk

Visualisaties

Omdat het alles er mooi uit moet zien, maken wij visualisaties van ieder project. Hierdoor kunnen we samen beoordelen of datgene wat we maken ook mooi is. Door middel van Virtual Reality kun je het ontwerp zo binnen lopen.

Visualisaties

Bouwmanagement

Na het ontwerpen en tekenen komt de realisatie. Wij begeleiden jou in deze fase en vormen het aanspreekpunt tussen jou en de aannemer. Door frequent de bouwplaats te bezoeken toetsen wij de kwaliteit van het werk.

Bouwmanagement

Verbouw en renovatie

Niet alles is nieuw. In veel gevallen wil men een bestaand gebouw verbouwen of herbestemmen. Wij inventariseren de kwaliteit van het gebouw en de mogelijkheden voor jouw bouwplannen. Een nieuw plan met een bestaand tintje.

Neem contact op

Interieur

Niet alleen de buitenkant van het gebouw moet kloppen, ook de binnenzijde verdient de aandacht. Daarom denken wij graag met jou mee om ook je wensen voor de binnenkant te vertalen in een creatief, ruimtelijk ontwerp.

Neem contact op