038 303 21 81

Over ons

Hoogwaardig, maar met beide benen op de grond. Helemaal in lijn met onze nuchtere kijk, volgt vorm, functie. Om te blijven verrassen zetten we een stap extra. Gaan we voor de overtreffende trap.

Het mooie is dat de schets esthetisch bij jou past. Dat het ontwerp praktisch aansluit bij het gebruik is nog mooier. En het mooiste van alles is dat we het resultaat samen bereiken.

De mensen in het bedrijf

Wie zijn wij

Lekker makkelijk

Hoe wij werken

Met jou communiceren wij op die manier wat jij het prettigst vindt. Al onze tekeningen worden gemaakt in 3D. Dat is niet alleen voor ons handig, maar ook voor jou: met een 3D-model kunnen we jou beter informeren. Zo bieden wij je de mogelijkheid om het ontwerp live te ervaren. Liever een grote bouwtekening, of een tekening op een handzamer formaat? Geen probleem, wij drukken deze gewoon voor je af.

Bekijk onze projecten

Utiliteitsbouw

Woningbouw

 Van idee tot werkelijkheid 
 Van idee tot werkelijkheid 
Van idee tot werkelijkheid

Onze diensten

Brouwer bureau Bouwkunde verzorgt uw bouwtraject van A tot Z. Samen met u wordt het ontwerp en de bouwkundige tekeningen voor uw nieuwbouw-, verbouw  of bedrijfsgebouw gerealiseerd. Dit doen wij voor zowel particulieren, bedrijven en aannemers in de woning- en utiliteitsbouw. Alles wat wij maken is maatwerk. Wij kunnen voor u de volgende diensten verzorgen:

  • Ruimte inventarisatie en programma van eisen

  • Bouwkundig ontwerp

  • Bouwkundig tekenwerk

  • Verzorgen omgevingsvergunningen
  • Visualisaties
  • Bouwmanagement
Onze diensten