038 303 21 81

Utiliteitsbouw

Fabrieken, kantoren, scholen, winkels, ga zo maar door! Alle gebouwen waarin we niet wonen noemen we utiliteitsgebouwen. Ieder utiliteitsgebouw wordt ontworpen voor een specifieke gebruiker. Uw fabriek moet voldoende ruimte geven voor uw productieproces, uw kantoor moet voldoende werkplekken bevatten en de winkel voldoende oppervlak en etalageruimte. Onderwerpen als routing en logistiek, klantpsychologie en branding zijn essentieel voor een goed utiliteitsgebouw. Wij ondersteunen uw bedrijf graag in het vertalen van uw bedrijfsproces naar een bouwkundig plan.

Bekijk onze projecten
Door op het bestaande?

Bedrijfspand (ver)bouwen?

Wordt het tijd om uw kantoorruimte uit te breiden of opnieuw in te richten? Wilt u uw pand verduurzamen of passen de huidige ruimtes niet meer bij de bedrijfsactiviteiten? Brouwer bureau Bouwkunde adviseert u graag over de mogelijkheden om uw object aan uw huidige en toekomstige bedrijfsvoering te laten aansluiten. Van klein tot groot, van eenvoudig tot uiterst complex.

Indien gewenst kan Brouwer bureau Bouwkunde het complete werk uit handen nemen van schetsontwerp, vergunningaanvraag tot het bouwen of renoveren van uw bedrijfspand.

Brouwer bureau Bouwkunde heeft veel ervaring in de ontwikkeling en realisatie van bedrijfspanden in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om een eenvoudige hal voor opslag, een magazijn of een uniek bedrijfspand met kantoor of (bijzondere) kwaliteitseisen. Wij realiseren en renoveren dit voor u van A tot Z.

 Utiliteitsbouw 
 Utiliteitsbouw 
Iedere m2 telt

Logistieke oplossingen

De afmetingen van een gebouw zijn alles bepalend voor uw bedrijfsproces, de mogelijkheden en de investeringen die u doet. In het ontwikkelen van nieuw- of verbouwplannen is het noodzakelijk alle aspecten te inventariseren. Veel vierkante meters vraagt om veel terreinoppervlak, brandcompartimentenringen, en bouwkosten. Anderzijds vragen hoge gebouwen om afwijkende bedrijfsprocessen, andere inzet van materieel en afwijkende toekomstwaarde. In het ontwerpproces inventariseren wij zo veel mogelijk aspecten om tot een zo goed mogelijk bouwplan te komen. Passend bij uw organisatie.

Dit vinden wij mooi

Onze utiliteitsbouw projecten